REKRYTOINTI

Rekrytointi

HSolutions on vahvassa kasvussa ja haemme kasvun tueksi jatkuvasti motivoituneita osaajia tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme.

Meille kokemuksesi lisäksi merkitsee se, millainen persoona olet ja mihin voit kehittyä urallasi. Haemme jatkuvasti oikeanlaisia henkilöitä, jotka voivat olla joko pidemmälle urallaan ehtineitä asiantuntijoita, projektipäälliköitä, konsultteja tai vasta uransa alussa olevia osaajia.

HSolutions toimittaa asiakkailleen erilaisia kehityshankkeita ja -projekteja BI-liiketoimintatietoihin perustuviin tietovarastokokonaisuuksiin, kuten moderneja DW – DV -ratkaisuja ketterillä menetelmillä. Talouden ohjaukseen (CPM) liittyvissä konsultointihankkeissa turvaudumme edustamaamme CCH Tagetik EPM/CPM -ratkaisuun. Etsimme jatkuvasti uusia parhaita ratkaisuja / teknologioita asiakkaiden hyväksi.

Valvontaviranomaisten, Corep-, Finrep-, Anacredit-, Solvency2- ja IFRS-standardit ovat meille tuttuja ja olemme usein mukana asiakkaidemme apuna näihin liittyvissä hankkeissa. Luottamus ja vuoropuhelu asiakkaan kanssa on erityisen tärkeää liiketoiminnalle kriittisissä hankkeissa.

Hakuohje

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)hsolutions(dot)fi. Käytäthän sähköpostin otsikkona haettavan työpaikan nimeä.

Solution Consultant

Sinä IT-alan ja talouden osaaja, joka omaat Business Intelligence -alueen kokemusta sekä talouden järjestelmien osaamista. Voit olla vielä urasi alkupuolella, tai jo kokeneempi konkari joka luovii itsenäisesti myös haastavissa tilanteissa. Liity HSolutionsin nuorekkaaseen joukkoon kasvaaksesi BI-alan ammattilaiseksi.

 

Tagetik CPM Lead / Senior Consultant

Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotuksensa asiantuntijuudella, tekemisen asenteella ja loistavilla sosiaalisilla taidoilla, sekä kilpailukykyisellä CCH Tagetik -ratkaisulla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaverimme, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä, etkä pelkää kovaa työtä?

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa paikkaa? Lähetä meille avoin hakemus. Liitä hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi