YRITYS

Asiakastarpeen ymmärtämisestä lisäarvoa

 
HSolutions tuottaa asiakkaillensa palveluita suorituskyvyn johtamiseen, tietovarastointiin ja raportointiin. Palveluiden kulmakiviä ovat teknologiariippumatomat arkkitehtuuri-, tietovarastointi-, integraatio- ja analytiikkapalvelut. Palveluihimme kuuluvat myös suunnittelupalvelut, joissa tuotamme asiakkaillemme mm. taloudensuunnittelua, ennustamista ja budjetointia  kumppanimme CCH Tagetikin tuotteita hyödyntäen.
 
HSolutionsilla on laaja kokemus erilaisista tietokantatuotteista, tiedon integrointivälineistä ja Business Intelligence -ohjelmistoista. Vaikka toimimme näissä teknologiariippumattomasti, on konsulttiemme vuosien kokemus erilaisista asiakasympäristöistä tuonut meille tutuiksi mm. Microsoft BI -, SAS-, Qlik-, SAP BO -, IBM DB2 Informatica – ja Oracle-välineistön.
hsolutions toimisto

Oikea palvelu tarpeeseen

HSolutions toimittaa erilaisia kehityshankkeita ja -projekteja BI-liiketoimintatietoihin perustuviin tietovarastokokonaisuuksiin, kuten moderneja DW – DV ratkaisuja ketterillä menetelmillä. Talouden ohjaukseen (CPM) liittyvissä konsultointinhankkeissa turvaudumme  edustamaamme CCH Tagetik EPM/CPM -ratkaisuun.  Emme kangistu vanhoihin menetelmiin vaan etsimme uusia parhaita menetelmiä / teknologioita asiakkaiden hyväksi.

HSolutions toimittaa konsultointipalveluina esimerkiksi erilaiset arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittajaympäristöihin liittyvät neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Valvontaviranomaisten, Corep-, Finrep-, Anacredit-, Solvency2- ja IFRS-standardit ovat meille tuttuja ja olemme usein mukana asiakkaidemme apuna näihin liittyvissä hankkeissa. Luottamus ja vuoropuhelu asiakkaan kanssa on erityisen tärkeää liiketoiminnalle kriittisissä hankkeissa.

HSolutions yrityksenä

  • Perustaja Henrik Lähdeniemi.
  • Toiminta aloitettu 09/2015 nimellä HSolutions Tmi, jonka jälkeen yritysmuoto osakeyhtiöksi 10/2016.
  • Aktiivisen johtonsa omistama
  • Työllistämme tällä hetkellä 10  konsultoinnin ammattilaista ja rivimme kasvavat jatkuvasti.

Hsolutionsin visio

  • Asiakkaan tarpeita kuunnellen.
  • Tyytyväinen työntekijä tuottaa enemmän lisäarvoa asiakkaalle.
  • Edistämme avointa tiedonkulkua yrityksessämme.

Hsolutionsin arvot

  • Asiakkaan tyytyväisyys on meille mittari omasta menestyksestämme.
  • Avoin kommunikaatio sekä sisäisesti että asiakaskohtamisessa hyödyttää kaikkia.
  • Kannattavuudesta kehitystä liiketoimintaan